Aart zwaait af, afscheid met een gouden MOC-randje

Heel veel mooier had het afscheid van Aart Vijfvinkel als speler van MOC 1 niet kunnen zijn. Aart speelde zondag zijn laatste thuiswedstrijd in MOC 1, waar hij - schrik niet - 26 seizoenen voor speelde. Het werd een middag met louter hoogtepunten. 

Ga maar na: 4-1 winnen van Kwiek'78, zelf nog weten te scoren uit een voorzet van je zwager, om vervolgens onder luid applaus en met het nodige vuurwerk naar de kant te worden geroepen. 

Eeuwige strijder

Het massaal opgekomen publiek gaf de eeuwige strijder van het eerste nog een laatste - en zeer verdiende - staande ovatie en Aart nam dankbaar een kannetje bier in ontvangt. 

Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Kwiek'78, die gek genoeg definitieve degradatie betekende, sprak voorzitter Guy Wakelkamp mooie woorden. Niet alleen richting Aart, maar ook richting Gijs Meijer, Joep Willemsen, Sven Benjamins en trainer Arno Hulspas. Ook zij keren volgend seizoen niet meer terug bij MOC 1. 

Afscheidswedstrijd

Voor Aart zit het er na de laatste competitiewedstrijd nog niet helemaal op. Voordat hij zijn loopbaan voortzet bij de Veteranen, wacht hem eerst nog een afscheidswedstijd. Op zaterdag 3 september nemen de Aart All Stars het op tegen MOC 1.