Een vrolijke rondrit voor de kampioenen van MOC JO7-1

‘Huh?’ 7 stomverbaasde gezichten toen Rienk, de vader van Ties, kwam voorrijden met een versierde aanhangwagen XXL. De vrolijke rondrit door Mid- en Oostwoud vormde het hoogtepunt van de viering van het kampioenschap van MOC JO7-1.

Eerst nog maar even voetballen op zaterdagochtend. In Enkhuizen, bij de plaatselijke SV, om precies te zijn. Zoals wel vaker dit seizoen hield de tegenstand niet over voor de mannen. Enkhuizen en FC Medemblik werden eenvoudig aan de kant gezet. Twisk zorgde zoals wel vaker nog voor de meeste weerstand, maar de eindstand zegt voldoende. Na een klein kwartiertje was het 5-0 voor MOC.

De JO7 speelt iedere zaterdag een mini-toernooitje, steeds tegen drie tegenstanders. In totaal hebben ze dit seizoen nu 72 wedstrijden gespeeld en slechts 2 daarvan gingen verloren. Ben je dan terecht kampioen, of niet? Dus hup: medailles uitreiken, juichen, met elkaar op de foto en zingen onder de douche.

Prachtige ochtend

Daarna snel terug naar MOC, waar Rienk en Heidie de aanhangwagen ‘kampioenproof’ hadden gemaakt. De rondrit zullen de mannen niet snel vergeten. Iedere voorbijganger werd met gejuich onthaald en de confetti vloog in het rond. Na afloop werden de spelers nog getrakteerd op een patatje en limonade in de kantine. Al met al een prachtige ochtend voor de mannen.

MOC JO7-1 bestaat uit Rowan Mensah, Ties Angenend, Dexter Maitimo, Benjamin van Ravenzwaaij, Dave Dekker, Sjoerd Dakker en Lucas Baas. Trotse trainer en coach zijn Guido van Ravenzwaaij en Michiel Baas.