De Pen: Nieuwe sterren lunchen tussen de koeien

In de rubriek ‘De Pen’ wordt wekelijks het wel en wee van één van de MOC-ploegen beschreven. Met deze keer: Lunchen tussen de koeien.

Ik ben Roos Snip en ik ben 12 jaar. Ik voetbal sinds kort bij MOC en ik speel bij de MO13. Dat team hebben ik en een paar andere meiden opgericht. We vinden het allemaal superleuk en gaan ook met plezier naar de trainingen.

Frank en Arnold

Ik zit in een team met Ilse Druif, Sara Helms , Nina Dekker, Melanie Bankersen, Dee Wijdenes, Feline Benjamins, Tessa Koomen, Vajèn Keijzer, Sanne Nes en Mandy Bibo.

Onze coach is Marlies Meinesz en wij krijgen training van Frank Bankersen en Arnold Druif ze doen het super goed, vind ik. Er komen gelukkig ook steeds meer meiden bij die graag in ons team zouden willen spelen, want we kwamen heel lang spelers tekort. Nu spelen we met een 8-tal en volgend seizoen hopen we hier een 11-tal van te maken.

3-2 gewonnen

Ook gaat het lekker bij de wedstrijden. We hebben tot nu toe nog maar een keer verloren. Afgelopen zaterdag moesten we tegen Volendam. Daar hebben we 3-2 gewonnen. Het was een super spannende, maar vooral ook leuke wedstrijd. Ik heb zelf een keer gescoord, Sara Helms en Ilse Druif ook.

Broodjes en beleg

Na afloop gingen we lunchen in de stal van de familie Druif. Dat vond ik superleuk want we zaten ook echt tussen de koeien. Er stonden 2 picknicktafels vol met lekkere broodjes en beleg. Zoiets kunnen we zeker vaker doen!