Gezocht: Leeuwinnen voor nieuw MO13-team

Tijdens de pauze op school merkte ik dat er steeds meer meiden in de pannakooi voetbalde. Dit vinden wij allemaal heel erg leuk! Toen hadden we zoiets van: “kunnen we hier niet mee doorgaan?”

Middelbare school

Omdat we straks naar de middelbare school en kunnen we niet meer iedere dag samen in de pannakooi voetballen. Dit vinden we heel jammer! Daarom hadden we het volgende idee. Het plan is om een meidenteam MO13 bij MOC op te starten. Dan kunnen we blijven voetballen. Twee vaders willen training geven en er is al een coach. We hebben met een groep meiden nu een paar trainingen gehad bij MOC, om te kijken of we het leuk vinden.  En dat vinden wij! 

Ingeschreven

Na een paar trainingen hebben we ons officieel ingeschreven als een meidenteam MO13 bij MOC. We gaan komend seizoen wedstrijden spelen met acht personen. Acht tegen acht spelen we dan. Wij hebben er heel veel zin in!

We hebben al 8 enthousiaste meiden uit Midwoud/Oostwoud! Maar nu zoeken we nog een paar leuke sportieve meiden erbij om het team compleet te maken. Dus is de vraag:

Zijn er nog meer meiden tussen 11 en 13 jaar zijn die willen voetballen bij MOC in een gezellig meiden team?

We beginnen allemaal net met voetbal dus iedereen kan mee doen.

Lijkt het jou leuk? Neem dan even contact op met Frank Bankersen, tel nr. 06-13365569, en train een paar keer mee om te kijken of je het ook leuk vindt! Wie weet worden we wel de nieuwe Oranjeleeuwinnen met elkaar!

Tot snel?!
MOC MO13, Roos Snip.